Rostep trodijelne aluminijske ljestve – 3×7, 3×9, 3×11

Od 119,95 

Rostep trodijelne aluminijske ljestve s mogućnošću istezanja u tri sekcije ručnim putem idealne su za rad na mjestima koja su teško dostupna. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i funkcionalnosti, ove ljestve značajno olakšavaju izvođenje radova. Uz kratak pregled tehničkih karakteristika, možete pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Opcije veličina Rostep trodijelnih aluminijskih ljestvi su: 3×7, 3×9, 3×11

Opis

ROSTEP trodijelne aluminijske ljestve su praktičan proizvod za profesionalne svrhe. One su izdržljive, lagane i imaju mogućnost postavljanja u različitim pozicijama ovisno u svrsi uporabe. Izrađene su od kvalitetnog aluminijskog materijala koji osigurava stabilnost i sigurnost pri radu na visinama. Imaju široke i sigurne stepenice, kao i antistatički premaz koji sprječava klizanje i omogućuje pouzdanu upotrebu u različitim uvjetima. Ljestve su dostupne u različitim veličinama i oblicima, što ih čini prilagodljivim za širok raspon zadataka i okruženja.

Opcije veličina Rostep trodijelnih aluminijskih ljestvi su: 3×7, 3×9, 3×11

Rostep trodijelne aluminijske ljestve s mogućnošću istezanja u tri sekcije ručnim putem idealne su za rad na mjestima koja su teško dostupna. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i funkcionalnosti, ove ljestve značajno olakšavaju izvođenje radova. Uz kratak pregled tehničkih karakteristika, možete pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Tehničke specifikacije:

 

Dodatne informacije

Opcije

3×7, 3×9, 3×11