Rostep kućne aluminijske ljestve – 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1

Od 38,16 

Rostep kućne aluminijske ljestve idealne su za rsvakodnevno korištenje u kućanstvu ili na poslu. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i funkcionalnosti, ove ljestve značajno olakšavaju izvođenje radova. Uz kratak pregled tehničkih karakteristika, možete pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama. Opcije veličina Rostep kućnih aluminijskih ljestvi su: 2+1. 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, i 7+1

Opis

Rostep kućne aluminijske ljestve su praktičan proizvod za vaše svrhe u kućanstvu, dvorištu, vrtu, te drugim aktvinostima. Izrađene su od kvalitetnog aluminijskog materijala koji osigurava stabilnost i sigurnost pri radu na visinama. Imaju široke i sigurne stepenice, kao i antistatički premaz koji sprječava klizanje i omogućuje pouzdanu upotrebu u različitim uvjetima. Ljestve su dostupne u različitim veličinama i oblicima, što ih čini prilagodljivim za širok raspon zadataka i okruženja.

Opcije veličina Rostep kućnih aluminijskih ljestvi su: 2+1. 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, i 7+1

Rostep kućne aluminijske ljestve idealne su za svakodnevno korištenje u kućanstvu ili na poslu. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i funkcionalnosti, ove ljestve značajno olakšavaju izvođenje radova. Uz kratak pregled tehničkih karakteristika, možete pronaći model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Tehničke specifikacije:

Dodatne informacije

Opcije

2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1