Originalna kanadska šindra IKO Cambridge Xpress

43,03 

Cambridge Xpress je najbolja opcija za krovove s šindrom. Oba pružaju savršeno rješenje za nove građevine i projekte obnove. Cambridge Xpress je najveća šindra u Europi, nudeći europsku kvalitetu proizvoda i znanje o kanadskoj šindri.

Prodajemo Originalnu kanadsku šindru ISKLJUČIVO po paketu. 

Potrebno je naručiti količinu paketa.

1 paket = 3.1m2

m2 = 13,88€‎

Opis

  • 1 paket = 3,1m2
  • 25 godina garancije
  • Zajedno s Cambridge Xtreme 9,5°, Cambridge Xpress je najbolja opcija za krovove s šindrom. Oba pružaju savršeno rješenje za nove građevine i projekte obnove. Cambridge Xpress je najveća šindra u Europi, nudeći europsku kvalitetu proizvoda i znanje o kanadskoj šindri.
  • Prosječna laminirana ili arhitektonska krovna šindra koju nudi tržište mjeri 1000 x 336 mm. S Cambridge Xpress IKO šindrama nudi se laminirana šindra dimenzija 1038 x 349 mm. Ova veća veličina šindre učinkovitija je jer znači više pokrivenosti na vašem krovu u kraćem vremenu. Dobra vijest za krovopokrivače!
  • Originalna kanadska šindra je jedan od najboljih izbora za krovne materijale zbog njegovih izvanrednih svojstava i kvalitete. Prvo i najvažnije, šindra je vrlo dugotrajna i izdržljiva, što znači da će trajati godinama bez potrebe za popravkom ili zamjenom. Osim toga, šindra je vrlo otporna na vlagu i vjetar, što čini da je idealna za upotrebu u svim klimatskim uvjetima.
  • Kvalitetna toplinska i zvučna izolacija također čine šindru odličnim izborom za krov. Ova svojstva pomažu u smanjenju troškova za grijanje i hlađenje kuće, te također pružaju dodatnu privatnost i tišinu. Montaža i upotreba šindre su jednostavni, što znači da je moguće brzo i efikasno izvršiti popravke ili promjene na krovu.
  • Šindra također ima prirodnu estetiku koja se može prilagoditi svakoj vrsti arhitekture. Dostupna je u različitim bojama i uzorcima, što omogućuje da se krovište prilagodi individualnim potrebama i željama. Ukupno, originalna kanadska šindra je idealan izbor za krov zbog svojih kvalitetnih svojstava, jednostavnosti montaže i upotrebe, te estetske privlačnosti.

Dodatne informacije

Boja

Riviera Red, Amazon Green, Autumn Brown, Dual Black