Originalna kanadska šindra IKO Cambridge Xtreme

IKO Cambridge Xtreme 9.5 ° predstavlja izvrsno rješenje za savršen arhitektonski krov od kanadske šindre. Ova krovna šindra pruža ekskluzivan izgled i osjećaj, minimalni nagib koji iznenađuje, širok raspon oblika krova te vrhunsku sigurnost za vašu kuću. Bilo da gradite jednostavnu stambenu kuću ili složeni arhitektonski objekt poput tržnog centra ili hotela, IKO Cambridge Xtreme 9.5 ° savršeno će odgovarati vašim potrebama.

1kom = 3,1m2

Cijene na upit.

Opis

  • 1kom = 3,1m2
  • IKO Cambridge Xtreme 9.5 ° predstavlja izvrsno rješenje za savršen arhitektonski krov od kanadske šindre. Ova krovna šindra pruža ekskluzivan izgled i osjećaj, minimalni nagib koji iznenađuje, širok raspon oblika krova te vrhunsku sigurnost za vašu kuću. Bilo da gradite jednostavnu stambenu kuću ili složeni arhitektonski objekt poput tržnog centra ili hotela, IKO Cambridge Xtreme 9.5 ° savršeno će odgovarati vašim potrebama.
  • Originalna kanadska šindra je jedan od najboljih izbora za krovne materijale zbog njegovih izvanrednih svojstava i kvalitete. Prvo i najvažnije, šindra je vrlo dugotrajna i izdržljiva, što znači da će trajati godinama bez potrebe za popravkom ili zamjenom. Osim toga, šindra je vrlo otporna na vlagu i vjetar, što čini da je idealna za upotrebu u svim klimatskim uvjetima.
  • Kvalitetna toplinska i zvučna izolacija također čine šindru odličnim izborom za krov. Ova svojstva pomažu u smanjenju troškova za grijanje i hlađenje kuće, te također pružaju dodatnu privatnost i tišinu. Montaža i upotreba šindre su jednostavni, što znači da je moguće brzo i efikasno izvršiti popravke ili promjene na krovu.
  • Šindra također ima prirodnu estetiku koja se može prilagoditi svakoj vrsti arhitekture. Dostupna je u različitim bojama i uzorcima, što omogućuje da se krovište prilagodi individualnim potrebama i željama. Ukupno, originalna kanadska šindra je idealan izbor za krov zbog svojih kvalitetnih svojstava, jednostavnosti montaže i upotrebe, te estetske privlačnosti.

ŠINDRA OTPORNA NA VJETAR 216km/h