OGRJEVNA DRVA

Prikazuje se svih 2 rezultata

Za sve detalje, narudžbe ili pitanja nazovite 099/2147-577 ili 098/210-069

Dobrodošli u naš odjel posvećen prodaji i dostavi ogrjevnih drva u paleti. S ponosom ističemo našu strast prema pružanju kvalitetnog drva za grijanje, uz istovremeno brigu o udobnosti i praktičnosti naših kupaca. Zavirite detaljnije u vrstu naših proizvoda te opcijama prijevoza diljem Hrvatske.

Naš asortiman ogrjevnih drva obuhvaća različite vrste, prilagođene različitim potrebama i preferencijama naših kupaca. Najpopularniji naši proizvoda su velike palete bukve i graba te palete hrasta. Bitno je napomenuti da svaka paleta drva na tržištu nije ista. Radi pažljivog slaganja, naša paleta sadrži više drva u sebi nego prosječna paleta na tržištu. Bitno je znati odabrati odgovarajuća drva za Vaše potrebe, a i za Vaše peći i kamine u kojima ćete ložiti. Zato je najbolje razgovarati sa našim timom prodaje koje uvijek možete dobiti na 099/2147-577 ili 098/210-069 za bilo koja pitanja i savjete koje trebate.

Uz našu razinu kvalitete proizvoda, ponosimo se i fleksibilnošću u vrstama dostave. Naš tim stručnjaka brine se o Vašem iskustvu kupovine od samog početka. Osim standardne dostave na vašu adresu, nudimo opcije kao što su precizna isporuka na odabrano mjesto u vašem dvorištu ili skladištu, kao i usluga istovara i pomoći s postavljanjem drva na željeno mjesto.

Cijena dostave ovisi o količine paleta, a i potrebe kupaca (npr. kamion sa kranom, kamion sa rampom, ručni viličar, itd.) Brza i pouzdana dostava ključna je za nas, kako biste se mogli osloniti na pravovremeno i sigurno isporučivanje Vašeg ogrijevnog drva. Ponosimo se time da često naši kupci prime narudžbu isti dan, ali naravno, prilagoditi ćemo termine dostave drva prema Vašim potrebama i rasporedima.

Naša misija je osigurati da naši kupci dobiju vrhunski proizvod uz vrhunsku uslugu. Kroz pažljiv odabir ogrjevnih drva i prilagodbu dostave prema Vašim potrebama, želimo stvoriti dugoročno partnerstvo s Vama, omogućavajući Vam udobnost i toplinu u Vašem domu.

Za sve ostale detalje, narudžbe ili pitanja nazovite 099/2147-577 ili 098/210-069

Per Page