-50%

ROFLOR SPC PREMIUM MARSALA OAK

24,90 

  • 100% vodootporan
  • Prikladan za podno grijanje
  • Osjećaj prirodnog drveta
  • klik sistem postavljanja
  • 1230mm x 180mm
  • 1.77m2 u pakiranju
  • Klasa: 23/33
  • Debljina: 5mm

Opis

ROFLOR SPC PODOVI

ROFLOR SPC Podovi su revolucionarno rješenje u svijetu vinilnih podnih obloga, kombinujući vrhunski dizajn sa superiornim performansom. Ovaj inovativni brend podova pruža nevjerojatnu raznolikost dizajna, transformirajući svaki prostor u estetski privlačno okruženje.

Ono što izdvaja ROFLOR SPC podove je njihova izuzetna izdržljivost. Kombinacija kamena i plastike čini ih 100% vodootpornim, osiguravajući dugotrajano rješenje za Vaš dom. Iako ROFLOR SPC podovi nemaju u sebi nimalo drveta, oni i dalje imaju osjećaj prirodnoga drveta na dodir. Bez obzira da li se radi o kuhinji, kupaoni ili dnevnom boravku, ROFLOR SPC Podovi će odoljeti vlažnosti i očuvati svoj besprijekoran izgled.

Još jedna velika prednost ROFLOR SPC podova je njihova zvučna izolacija. Integrirana podloga ispod svakog ROFLOR SPC poda je odlična zvučna izolacija koja je još jedna ključna prednost ovog proizvoda. Nema više buđenja radi ostalih članova obitelji koji su u drugoj sobi, nema više buke prilikom hodanja, ROFLOR SPC podovi su savršeno rješenje!

ROFLOR SPC unapređuje Vaš podni prostor s izuzetnom otpornošću na ogrebotine. Za razliku od tradicionalnog parketa i laminata, naš inovativni vinilni pod od kamena i plastike pruža nevjerojatnu izdržljivost. Bez obzira na hodanje u visokim potpeticama ili ostale kućne aktivnosti, ROFLOR SPC štiti Vaš pod od svakodnevnih ogrebotina. Uživajte u besprijekornoj estetici bez brige o oštećenjima.

Širok spektar dizajna omogućava personalizaciju prostora prema vašem ukusu i stilu. Bez obzira da li birate klasične drvene tonove, modernističke geometrijske uzorke ili elegantne pločice, ROFLOR SPC Podovi će zadovoljiti sva estetska očekivanja.

Instalacija je brza i jednostavna zahvaljujući Välinge 2G klik-sistemu postavljanja, pružajući stabilnost i dugotrajnu podršku. Ovi podovi ne samo da su estetski zadovoljavajući, već i praktični, pružajući savršen spoj stila i funkcionalnosti za svaki prostor. ROFLOR SPC Podovi su simbol sofisticiranosti i modernosti u svijetu podnih obloga.

NAČIN POSTAVLJANJA