-23%

BRAAS Granat 13V

1,61  Od 1,25 

Njemački glineni crijep #1

Utrošak pšo m2: 12,9

Pokrovna širina: 213 mm

Potrebno po m2: 13,0-14,2 kom.

Težina po komadu: ca. 3,6 kg

Opis

Njemačka proizvodnja najkvalitetnijeg glinenog crijepa.

Simetrija koja je ugodna oku je ključna za izgled Granata 13V koji kombinira tradicionalni izgled s modernim tehnikama pomaka. Ovaj krovni sustav ima skladan i suzdržan izgled zahvaljujući ugodno simetričnom obliku Granata 13V koji se može položiti u ravnoj liniji ili s pomakom. Zbog ovog svojstva, Granat 13V je posebno prikladan za manje i srednje krovne površine te za kuće koje su pod zaštitom spomenika. 

Razmak među letvama: 330-360 mm
Pokrovna širina: 213 mm
Potrebno po m2: 13,0-14,2 kom.
Težina po komadu: ca. 3,6 kg
Minimalni nagib krova: 22°
Polaganje: u crti, s pomakom

Braas Granat 13V je vrsta krovnog sustava koji proizvodi tvrtka BRAAS, koja je dio korporacije BMI Group. Ovaj krovni sustav je izrađen od glinenih crijepova koji su dizajnirani u obliku simetrične kose strehe. Glavna prednost Granata 13V je njegova fleksibilnost u smislu postavljanja, što omogućuje krovare da ga polože u ravnoj liniji ili s pomakom, što stvara privlačan i skladan izgled.

Granat 13V je pogodan za manje i srednje krovne površine, kao i za kuće koje su pod zaštitom spomenika. Ovaj krovni sustav također se može koristiti u različitim klimatskim uvjetima, jer pruža visoku zaštitu od kiše, snijega i vjetra. Braas Granat 13V je također izdržljiv i dugotrajan krovni sustav, jer je izrađen od materijala koji je otporan na habanje i izbjeljivanje.

Dodatne informacije

Težina N/A
Boja

Crveni, Crni